Telefon: 94/594144 | Email: somogyi@kormend.hu

Kitüntetés


Fodorné Greskó Erzsébet tanítónőt nyugállományba vonulása alkalmából az Emberi Erőforrások Minisztériuma a Pedagógus Szolgálati Emlékéremmel tüntette ki.

Fodorné Greskó Erzsébet tanító 1980. augusztus 16-án kezdte meg pedagógus munkáját az akkori Somogyi Béla Általános Iskola és Diákotthonban. Életpályáját végig ennek az intézménynek a falai között végezte, pedagógusi hitvallásához és iskolájához mindig hű maradt.

Pályakezdőként kollégiumi nevelőtanár, majd napközis csoportvezető lett.

1993-ban jelentős változás következett be pályafutásában, hiszen alsó tagozaton osztályfőnöki megbízatást kapott, melyet nyugdíjba vonulásáig folyamatosan végzett. Generációk sorát tanította, megalapozva tudásukat, kialakítva bennük a tudás megszerzése iránti vágyat.

Nevelő-oktató munkáját a lelkiismeretesség, gyermekközpontúság, magas szakmai elhivatottság, a jó humor és kapcsolatteremtő képesség jellemezte.

Tanítói tevékenysége mellett az iskolai élet számos területén dolgozott, munkájával segítette a különböző iskolai szervezetek tevékenységét. A Tehetséggondozás Gyermekeinkért iskolai alapítvány mellett végzett munkája mellett tagja volt az Intézményi Tanácsnak és a Közalkalmazotti Tanácsnak is.

Tanárnőnek szívből gratulálunk és további életéhez jó erőt, egészséget és boldogságot kívánunk.

 

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Archívum